Openingstijden

Maandag tot en met Vrijdag (m.u.v. nationale feestdagen)
Van 08:00 tot 18:00 uur
(spreekuur van 08.30 tot 12.30 uur en van 13:30 tot 17:30 uur)

Contactgegevens

Onze locatie ยป

Wat moet u meenemen?

  • De verwijsbrief van de huisarts
  • Een geldig identiteitsbewijs (paspoort, rijbewijs of ID-kaart)
  • Uw verzekeringspas
  • Medicatie overzicht

Indien u niet verzekerd bent, informeren wij u vooraf vrijblijvend over de mogelijkheden en de kosten van een behandeling. U kunt de behandeling contant betalen of pinnen.
Meer informatie?

Bijgewerkt tot 22-04-2018

Wachttijd polikliniek: 0-3 dagen

Wachttijd behandeling: 0-3 dagen

Heeft u vragen over hetgeen u gelezen hebt op de website of wilt u een afspraak maken? Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op.

Afspraak maken form
Bezig met versturen

Het verloop van het (eerste) bezoek

Bij uw eerste bezoek aan onze kliniek registreren wij uw gegevens en maken wij een pasfoto als aanvulling bij uw dossier. Op de spreekkamer bespreekt u uw klacht met een van onze artsen of verpleegkundige. Bij het consult is een doktersassistente op de kamer aanwezig. Alles wat u bespreekt is vertrouwelijk.

Zo nodig volgt hierna een gynaecologisch (inwendig) onderzoek. De arts vertelt u precies wat zij onderzoekt en op welke manier. Een inwendig onderzoek is iets waar de meeste vrouwen tegenop zien. Wij proberen hier rekening mee te houden en geven u zo nodig tips om meer ontspannen te kunnen zijn.

Na het onderzoek bespreekt de arts haar bevindingen met u en stelt zij samen met u een behandelplan op. Uw huisarts krijgt een brief met hierin de bevindingen en het behandelplan.

Vaak kan een behandeling direct worden uitgevoerd. Als u nog wat bedenktijd nodig hebt of er is meer informatie nodig, dan kan er een vervolgafspraak gemaakt worden. Voor uw eerste bezoek en voor alle eventuele vervolgbezoeken geldt dat wij u steeds zo goed mogelijk informeren over uw behandeling. Zijn er zaken niet helemaal duidelijk voor u, vraag het ons dan gerust.