Wie zijn wij?

Vrouwenkliniek Zuidoost biedt zorg voor vrouwen  door vrouwen: een polikliniek gynaecologie met grote deskundigheid waar de zorg gegeven wordt vanuit de vraag en behoefte van de patiënt. De doktersassistentes in Vrouwenkliniek Zuidoost zijn actief betrokken bij de patiëntenzorg. Ons team bestaat uit 6 doktersassistenten, 2 polikliniek artsen, 1 verpleegkundige en 2 gynaecologen. We vormen een hecht en goed op elkaar ingespeeld team. Wij zijn op zoek naar uitbreiding team  vanwege toename zorgaanbod.

Wie zoeken wij?

We zoeken een fijne collega die achter onze visie en missie staat: de patiënt centraal. Als doktersassistente bij Vrouwenkliniek Zuidoost ben je de spil van de organisatie en het visitekaartje van de kliniek. Tot de werkzaamheden behoren:

  • Patiënten ontvangen en te woord staan
  • Organiseren van het spreekuur
  • Assisteren van de artsen tijdens het spreekuur
  • Voorlichting geven aan patiënten
  • Het afnemen van uitstrijkjes
  • Diverse andere administratieve en organisatorische werkzaamheden
  • Actief participeren in strategie en management

Wat bieden wij?

Wij bieden een prettige en vertrouwde werkomgeving met collega’s. Je werkt met veel tijd en aandacht voor de patiënte. Je maakt het verschil voor haar. Het werk is afwisselend. Soms hollen en soms stilstaan. Salariëring conform CAO ZKN.

Trekt het werken in een klein vrouwenteam je aan? Wil je graag een bijdrage leveren aan kwalitatief hoogstaande vrouwenzorg? Woon je in de buurt en ben je flexibel? Stuur dan een reactie  met CV per mail, of bel ons.

Vrouwenkliniek Zuidoost                              Tel. 020 – 416 27 88  (maandag t/m vrijdag 08:00-18:00u)
Bijlmerdreef 998-1000                                  info@vrouwenkliniekzuidoost.nl
1103 JT Amsterdam Zuidoost                      www.vrouwenkliniekzuidoost.nl