Voor ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste (liefst ervaren) doktersassistente (v) voor 24 uur per week. 

Wie zijn wij?

Vrouwenkliniek Zuidoost biedt zorg voor vrouwen, door vrouwen. Een polikliniek gynaecologie met grote deskundigheid waar de zorg gegeven wordt vanuit de vraag en behoefte van de patiënt. In 2015 zijn wij door de NPCF genomineerd als ‘meest patiëntvriendelijke kliniek’, een nominatie waarmee wij bijzonder vereerd zijn. Deze nominatie geeft blijk van de grote waardering van onze patiënten, en dat is waar wij naar streven.

Wat zoeken wij?

De doktersassistentes in Vrouwenkliniek Zuidoost zijn actief betrokken bij de patiëntenzorg. We zoeken een fijne collega die achter onze visie en missie staat, waarbij de patiënt centraal staat. Daarnaast staan ook collegialiteit, enthousiasme en gezelligheid hoog in ons vaandel. Als doktersassistent bij Vrouwenkliniek Zuidoost ben je de spil van de organisatie en het visitekaartje van de kliniek. We zoeken daarom een collega die oplossingsgericht denkt en patiëntgericht handelt.

Tot de werkzaamheden behoren:

  • Patiënten ontvangen en te woord staan
  • Organiseren van het spreekuur
  • Assisteren van de gynaecologen tijdens het spreekuur
  • Voorlichting aan patiënten
  • Het afnemen van uitstrijkjes

Wat bieden wij?

Wij bieden een prettige en vertrouwde werkomgeving met fijne collega’s. We streven naar een thuisgevoel voor werknemers en patiënten. Salariëring conform cao zkn.

Houd je van afwisselend werk, ben je collegiaal en vind je werken in een klein vrouwenteam leuk? Herken je jezelf in de omschrijving en wil je graag een bijdrage leveren aan kwalitatief hoogstaande vrouwenzorg? Stuur dan een reactie met CV per mail, of bel ons.

Vrouwenkliniek Zuidoost
Bijlmerdreef 998-1000
1103 JT Amsterdam Zuidoost

Tel. 020 – 416 27 88
info@vrouwenkliniekzuidoost.nl
www.vrouwenkliniekzuidoost.nl