Ons team

Ons team bestaan uitsluitend uit vrouwen: ervaren gynaecologen, een polikliniek-arts gynaecologie, een verpleegkundige en doktersassistentes.

Wij bieden u deskundige zorg en persoonlijke aandacht. We houden daarbij zoveel mogelijk rekening met culturele en religieuze achtergronden.

Ontmoet ons team »

Centraal in de Bijlmermeer

U vindt ons op een sfeervolle locatie, centraal gelegen in de Bijlmermeer. Een gewone polikliniek, maar zonder ziekenhuissfeer en zonder wachtlijsten.

U kunt bij ons altijd binnen een paar dagen terecht, vaak al op dezelfde dag.

Maakt u zich zorgen?

Maakt u zich zorgen over een afwijkend uitstrijkje? Overweegt u anticonceptie of sterilisatie en wilt u de mogelijkheden en de voor- en nadelen op een rij zetten? Of wilt u juist heel graag kinderen?

Voor deze en andere problemen kunt u, na overleg met uw huisarts bij ons terecht.
Zorgaanbod »

Via uw huisarts

We werken op verwijzing van uw huisarts. We hebben nauw contact met de specialisten en ziekenhuizen in de regio en verwijzen zo nodig door.

Onze zorgverlening valt binnen het basispakket (alleen voor de Essure-sterilisatie is een aanvullende verzekering vereist). Er zijn contracten met alle zorgverzekeraars.

Vrouwenkliniek Zuidoost in Amsterdam video

Genomineerd in de categorie “Klinieken” voor de Patiëntvriendelijkheidsprijs 2016.

Bekijk onze video!

Comité van Aanbeveling

Michel van Schaik-home

Sinds november 2014 heeft de Vrouwenkliniek Zuidoost een Comité van aanbeveling onder voorzitterschap van Michel van Schaik.

Lees verder>>