De Zuidoost Kliniek hecht veel waarde aan uw mening. Daarom zijn we blij met uw ervaring.

Enkele ervaringen

Mijn ervaring met de Kliniek Zuid Oost is prima en ik kan deze aan iedereen aanraden. Je wordt daar serieus genomen en de arts legt in gewone mensen taal uit wat er aan de hand is en wat de mogelijkheden van behandeling zijn.

In de zuidoost kliniek voel ik me telkens erg op mn gemak. Ik word serieus genomen en er wordt veel uitleg gegeven. Er wordt de tijd voor me genomen. De wachtkamer is licht en prettig en er staat altijd een muziekje aan.

Ben meteen geholpen na de verwijzing van de huisarts. Vriendelijke medewerkster. De gynaecoloog erg vriendelijk en begripvol. Heeft de angst uit me gepraat. Kan niet anders zeggen dan dat ik heel Nederland naar dit kliniek kan verwijzen.

Een fantastische kliniek voor vrouwen, waarbij er niet alleen oog is voor de klacht maar voor de hele mens! Er wordt niet meteen in medische oplossingen gedacht, je krijgt alternatieven aangereikt en je mag zelf een keuze maken.

Ik werd doorverwezen naar de zuidoost kliniek en kon 15 minuten later al terecht! Ondanks dat het laat in de middag was werd ik met alle geduld behandeld, alles werd duidelijk uitgelegd er was zelfs tijd voor een gezellig gesprek.

Ik werd snel en zorgvuldig gehoord en behandeld. Het voelde vertrouwd en er werd naar mij en mijn angsten en klachten geluisterd. Ook de nazorg is erg toegewijd. Ik kan me geen prettiger gyneacoloog voorstellen.